De snelgroeiende Konnektid community bestaat uit nieuwsgierige mensen die op zoek zijn naar nieuwe kennis en kunde. Gitaar spelen bijvoorbeeld of WordPress websites bouwen. Maar een gitaarvirtuoos wordt je niet in een les of twee van je buur, dan heb je hulp nodig van een professioneel docent.

Daarom biedt Konnektid vanaf deze zomer ook professionele docenten een platform om hun diensten aan te bieden. Nu kunnen community leden direct beginnen met leren van professionals óf na een les van hun buur kiezen voor een vervolgtraject bij een professioneel docent. Elke maand zijn er honderden Konnektid leden op zoek naar nieuwe kennis, een mooie kans voor ervaren docenten zoals jij!

Hoe het werkt

Professionele docenten kunnen met hun publieke profielpagina meer potentiële leerlingen bereiken. Daarnaast ontvangen ze per e-mail  de leerverzoeken van mensen om hen heen . Zo zie je precies wie er op zoek is naar jouw kennis en kun je hen direct je diensten aanbieden. Dit scheelt je de tijd en moeite die het je anders kost om nieuwe leerlingen te werven en kun je meer tijd besteden aan lesgeven!

Om nieuwe leerlingen te vinden dien je allereerst een gratis profiel aan te maken op Konnektid zodat je zichtbaar bent voor onze community. Gelukt? Stuur dan een e-mail naar Maartje Maas, onze Head of Community, waarin je je interesse kenbaar maakt om professioneel docent op Konnektid te worden. Hierna ontvang je meer informatie over de verschillende diensten die Konnektid jou kan bieden, je kunt al nieuwe leerlingen vinden voor slechts €5,- per maand!

Wat we zoeken

We beginnen onze diensten voor professionele docenten in Amsterdam en zullen daarna uitbreiden naar de rest van Nederland. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar ervaren, professionele (freelance) docenten op het gebied van muziek (o.a. gitaar, piano), talen (o.a. Spaans, Nederlands) en software kennis (o.a. WordPress, Photoshop, Indesign).

Geef jij les op een ander gebied? Meld je dan toch aan, dan kijken we samen hoeveel potentiële leerlingen er voor je zijn.