Kick-Off - Ondernemen voor ZZP'ers

Amsterdam

Groeples

All levels

3

uren

Duur van de les

Meld je hier aan om deel te nemen aan de gratis Kick-Off 'Ondernemerschap voor ZZP'ers' georganiseerd door Inholland Academy in samenwerking met Ondernemen Werkt! en Konnektid in het kader van House of Skills.

House of Skills, onder leiding van de gemeente Amsterdam, wil onder andere de ZZP'er een beter fundament geven op het gebied van bedrijfskunde en ondernemerschap.

Teacher

Over deze les

Op dinsdag 11 oktober zal de Kick-Off plaatsvinden 'Ondernemen voor ZZP'ers'.

Acquisitie, netwerken en klantgericht communiceren zijn zaken waar jij dagelijks mee bezig bent. Je hebt net besloten om als ZZP'er aan de slag te gaan of bent al een tijdje bezig en merkt dat je de behoefte hebt om jouw ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is dit evenement georganiseerd door Konnektid & Inholland Academy op jouw lijf geschreven! 

Graag willen wij jou van harte uitnodigen voor de kick-off van 'Ondernemen voor ZZP'ers' in de Rockstart Ballroom op dinsdag 11 oktober van 15:00 - 18:00 uur aan de Herengracht 182 in Amsterdam. 

Doel van de bijeenkomst is jouw uitdagingen te bespreken en te ontwikkelen met professionele docenten die gespecialiseerd zijn in ondernemerschap. Na een inhoudelijk deel, sluiten wij de middag af met een netwerkborrel. Daarnaast heb je de kans om lessen te boeken die voor het ontwikkelen van jouw skills op het gebied van ondernemerschap relevant zijn. Daar kan jij direct de vruchten van plukken!

Door de les te boeken, ben je direct aangemeld en verwachten wij dat je dinsdag 11 oktober vanaf 15.00 uur aanwezig zal zijn. Wij kijken uit naar jouw komst!

Voor wie

ZZP'ers

€ 0,00

per les

Kick-Off - Ondernemen voor ZZP'ers

Groeples

Herengracht 182, 1016 BR Amsterdam, Nederland

Groeples

All levels

3

uren

Duur van de les