Door Kim Hendriks

Ik ben dol op ruilen. Tijdschrift uit? Ruilen! Toe aan nieuwe kerstballen? Ruilen! Uitgekeken op mijn kleding? Ja hoor.. ruilen! Ruilen is makkelijk, leuk en vooral duurzaam. Maar om mijn vriendinnen niet continu lastig te blijven vallen met mijn ruildrang, besloot ik dat ik het grootser aan wilde pakken: een ruilfeest!

Maar hoe pak je dat aan? Wie weet de do’s en dont’s? En dus ging ik via Konnektid op zoek naar iemand die hier ervaring mee had. Vanuit mijn woonplaats Venlo had ik helaas geen hits dus ben ik virtueel verhuisd naar Utrecht en ja hoor, één iemand die ervaring had met kledingruilfeesten: Maartje. Hip hip hooray!

Kledingruil kennis delen
Kortgeleden ben ik op één van Maartjes kledingruilfeestjes geweest en dat was een leuke en gezellige ervaring. De kick van het ruilen én de spanning van het verloten van de kleding, het is een concept dat me erg aanspreekt. En de leuke kleding die ik achteraf mee naar huis kon nemen sprak me helemaal aan!

Een week later zat ik achter de computer voor een skypegesprek waarin ik Maartje het hemd van haar lijf vroeg. Dankzij haar antwoorden heb ik inmiddels de nodige input om mijn concept voor een ruilfeest in Venlo verder uit te gaan werken.

'

Limburgers, meld je aan!
Mijn eerste Konnektid-ervaring was dus meteen een goede! Succes met groeien Konnektid, dan hoef ik zo niet meer als virtueel Utrechter door het leven. Enne, Limburgers… meld je aan op www.konnektid.com!