Universiteit Utrecht

Over deze groep: Universiteit Utrecht

Dit is de plek waar je nieuwe kennis en vaardigheden kunt leren van - en met UU'ers!

Misschien kun je heel goed presenteren of heb je juist een enorme taalknobbel… Maar heb jij iemand nodig die je gemakkelijk kan uitleggen wat 'Hybrid nanoreinforced carbon/epoxy composites for enhanced damage' is of misschien ben je wel op zoek naar iemand die jou in een notendop over de Franse Revolutie kan vertellen.

Iedereen om jou heen heeft wel kennis die jij nog niet hebt. Zonder dat je het door hebt is de jongen naast je in de bibliotheek precies degene die je verder kan helpen als je vastloopt bij het schrijven van je paper of woont er een meisje twee verdiepingen hoger in je flat die afstudeert op het onderwerp waarvoor jij maar niet je studiepunten haalt.

Al die kennis is bereikbaarder dan je denkt. Plaats een verzoek in deze groep en in no-time leer je iemand van de UU kennen die jou kan leren waar je naar op zoek bent.

Nog niet helemaal duidelijk hoe het werkt? Bekijk het hier in 1 minuut!

PS. Als je ingelogd bent, is de balk bovenin jouw scherm paars. Dit betekent dat je alleen mensen van de Universiteit Utrecht ziet en jouw vraag alleen naar hen wordt gestuurd. Als je op het kruisje naast ‘groups’ klikt, wordt het scherm groen. Dan zie je alle mensen in jouw buurt die van Konnektid gebruik maken. Je kunt dan dus ook vragen in jouw buurt uitzetten. En mailtjes van buurtgenoten ontvangen die hulp nodig hebben!