Een sneakpreview van werken bij educatie start-up Konnektid

Samen bouwen aan een nieuwe marktplaats voor educatie betekent elke dag weer een nieuwe uitdaging! Via Konnektid verbinden wij studenten en docenten online om elkaar offline te ontmoeten en van elkaar te leren. Dit kan zowel van een buur als van een professioneel docent of instituut. Van Photoshop, SEO, business English tot strategie management. Ruim 15.000 mensen zijn al aangesloten bij onze life long learning community!

Innovatie, educatie en ondernemerschap zijn dingen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. De ene keer brainstorm je met het hele team aan een nieuwe strategie, de andere keer ben je onderzoek aan het uitvoeren en interview je gebruikers. Een ding is zeker: jouw impact is zichtbaar. Ideeën zijn direct te implementeren, creativiteit is altijd welkom en de lijnen zijn kort.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Iedereen wordt uitgedaagd om zichzelf professioneel te blijven ontwikkelen en wordt daarin ook gestimuleerd met een eigen leerplan. Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden doen wij ook samen als team! Zo kan het team sinds kort karten, ukelele en surfen bijschrijven op het Konnektid Profiel. Elke teamborrel bevindt zich op een nieuwe locatie in Amsterdam en ons prachtige kantoor met uitzicht op de gracht is alleen al de moeite waard om eens te komen bezoeken.

Ons team is internationaal, nieuwsgierig en niet bang om te falen want daar leren we van. Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie! Wil jij jezelf laten groeien binnen een internationale start-up en geloof jij in Konnektid’s missie om educatie toegankelijk te maken wereldwijd? Dan drinken wij graag koffie met jou op de Amsterdamse Herengracht 182 in het Rockstart gebouw.

Stageplaatsen

We zijn altijd op zoek naar leergierige stagiairs op het gebied van:
  • Sales & Business development
  • Marketing & Communicatie
  • Web development & software engineering
Heb jij kennis & kunde van een van deze gebieden en wil je graag werken bij Konnektid? Stuur dan je CV & motivatie naar [email protected] We horen graag van je!