Sta jij open voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen? Geloof je dat iedereen wel iets kan of weet, dat voor een ander interessant kan zijn? En vind je het leuk om jouw buurt nóg socialer te maken? Word dan nu ambassadeur van Konnektid!

Wat is Konnektid?
Wij geloven dat er niets leuker is dan het leren en ontdekken van nieuwe vaardigheden. En leren is nog makkelijker en leuker wanneer je het samen doet met anderen. Nou heeft iedereen in jouw omgeving wel unieke kennis en vaardigheden. Net zoals jij die hebt…

Al die kennis en vaardigheden zijn zo dichtbij, maar tegelijkertijd onbereikbaar, omdat we onze buren niet altijd kennen en niet weten wie ons waarmee kan helpen. Konnektid maakt het mogelijk om die buren te vinden, die je kunnen leren waar je naar op zoek bent. Goed voor jezelf, leuk voor je buurt!

Ambassadeur van Konnektid, wat houdt dat in?
Als ambassadeur help je mee om een Konnektid-buzz te creëren in je eigen buurt. Dat kan natuurlijk ook een andere community zijn, zoals jouw universiteit, sportvereniging of werkplek. Samen bouwen we een netwerk, waarin iedereen altijd de kennis en skills kan vinden die hij/zij nodig heeft.

Er zijn tal van mogelijkheden met betrekking tot hoe je je ambassadeurschap kunt inzetten. Waar je aan kunt denken is bijvoorbeeld het ophangen van posters in het buurthuis, het benaderen van lokale media, het schrijven van een blog en natuurlijk het organiseren van een workshop in de meest gevraagde skill in jouw buurt. Kortom, hoe je het ambassadeurschap precies invult is helemaal up to you: jij bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan wilt besteden. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën als ambassadeur!

Waarom zou ik ambassadeur van Konnektid worden?
Ten eerste natuurlijk omdat je net als wij overtuigd bent van de kracht van Konnektid en dit graag wil delen met iedereen in jouw buurt! Maar er zijn nog meer redenen om ambassadeur te worden, we hebben ze voor je op een rijtje gezet:

- Verbinder:
Als ambassadeur heb je invloed op de verbondenheid van en gezelligheid in jouw buurt. Jij wordt een ‘konnektor': jij gaat mensen met elkaar in contact brengen en verbinden op basis van hun kennis en skills. Oftewel, jíj maakt het mogelijk dat mensen om je heen nieuwe vaardigheden kunnen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen.

- Konnektid events: Wil je iets leuks voor jouw buurt organiseren? Dan zetten wij jou en jouw event graag in de spotlight op al onze social media kanalen. Zo krijg jij alle aandacht die je verdient en word je ook een beetje een Konnektid-bekendheid ;-).

- Ambassadorsnight: Als ambassadeur leer je zelf natuurlijk ook graag nieuwe dingen en daar helpen wij jou bij! We organiseren vijf keer per jaar een ambassadorsnight met een bepaald thema. Tijdens deze avond bieden we jou een workshop aan, denk bijvoorbeeld aan communitybuilding, spreken voor een groot publiek etc. Interessante vaardigheden die je meteen kunt inzetten als ambassadeur. Daarnaast is dit natuurlijk een uitstekende gelegenheid om de andere ambassadeurs te ontmoeten en samen gezellig te borrelen. Leerzaam en leuk!

- Konnektid events: Behalve deze speciale ambassadorsnight nodigen we je natuurlijk ook uit voor alle andere events die door Konnektid worden georganiseerd. Denk aan pizza-sessies, brainstormavonden, de lancering van onze app etc.!

- Netwerk van verbinders: Natuurlijk brengen we je ook in contact met al onze ambassadeurs met wie je kunt sparren over leuke dingen die je als ambassadeur kunt doen. Wonen er ambassadeurs in jouw buurt? Dan kun je ook eens samen als ambassadeurs-team optrekken. Zo ontwikkel je een eigen netwerk met leuke mensen over heel Nederland.

- Ambassadeurschap op je cv: Tot slot is het ambassadeurschap zeker geschikt om op je cv te vermelden! Niet alleen de ervaring die je op doet door als ambassadeur op pad te gaan in je eigen buurt, maar natuurlijk ook de leerzame workshops die wij je aanbieden dragen bij aan jouw vaardigheden en ervaring als ambassadeur!

Ben je enthousiast geworden?
Lijkt het jou wel wat om als ambassadeur aan de slag te gaan in je eigen buurt? Wil je graag eens met ons sparren over de mogelijkheden van het ambassadeurschap? Neem contact met ons op via [email protected]