Sta jij open voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen? Geloof je dat iedereen wel iets kan of weet, dat voor een ander interessant kan zijn? En vind je het leuk om jouw buurt nog socialer te maken? Word dan nu ambassadeur van Konnektid!

Wat is Konnektid?

Wij geloven dat er niets leuker is dan het leren en ontdekken van nieuwe vaardigheden. En leren is nog gemakkelijker en leuker wanneer je het samen doet met anderen. Nou heeft iedereen in jouw omgeving wel unieke kennis en vaardigheden. Net zoals jij die hebt…

Al die kennis en vaardigheden zijn zo dichtbij, maar tegelijkertijd onbereikbaar, omdat we onze buren niet altijd kennen en niet weten wie ons waarmee kan helpen. Konnektid maakt het mogelijk om die buren te vinden, die je kunnen leren waar je naar op zoek bent. Goed voor jezelf, leuk voor je buurt!

Waarom zou je ambassadeur van Konnektid worden?

 • Verbinder

  Als ambassadeur heb je invloed op de verbondenheid van en gezelligheid in jouw buurt.
  Jij wordt een konnektor; de verbinder in jouw buurt. Jij maakt het mogelijk dat de mensen om je heen nieuwe vaardigheden kunnen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarnaast maak je jouw buurt leuker en gezelliger doordat de buurt elkaar leert kennen.

 • V.I.P. avonden

  Je wordt uitgenodigd voor al onze V.I.P. pizza-avonden! Dat zijn avonden waarbij we nieuwe ideeën voorleggen en feedback vragen aan een paar - zeer gewaardeerde - leden. En dat onder het genot van pizza’s en een biertje… Naast een gezellige avond, bepaal jij mee welke richting Konnektid op moet gaan.

 

 • Konnektid events

  Wil je iets leuks voor jouw buurt organiseren? Dan zetten wij jou en jouw event in de spotlight op al onze sociale media kanalen. Zo krijg jij alle aandacht die je verdient. En word je ook een beetje een Konnektid-bekendheid ;-).

 • Ambassadeur Meetups

  Een keer per jaar wordt er een speciaal ambassadeurs-event georganiseerd waarbij jij en
  de andere ambassadeurs in het zonnetje worden gezet. Uiteraard word je ook voor al onze
  andere borrels en evenementen uitgenodigd!

 • Training: Community Building

  Twee keer per jaar organiseren we een training in community building, speciaal
  voor onze ambassadeurs. Eén dagdeel nodigen we een expert uit om van te leren en het
  andere dagdeel delen we onze kennis in het opzetten van onze eigen Konnektid
  community's en wisselen we ervaringen uit. Leerzaam en leuk!

 • Netwerk van verbinders

  Tot slot brengen we je in contact met al onze ambassadeurs met wie je kunt sparren over leuke dingen die je als ambassadeur kunt doen. Wonen er ambassadeurs in jouw buurt? Dan kun je ook eens samen als ambassadeurs-team optrekken. Zo ontwikkel je een eigen netwerk met leuke mensen over heel Nederland.

Wat ga je doen als ambassadeur van Konnektid?

Ambassadeurs helpen mee om een Konnektid-buzz in hun buurt te creëren. Dat kan natuurlijk ook een andere community zijn, zoals jouw universiteit, sportvereniging of werkplek. Samen bouwen we een netwerk, waarin iedereen altijd de kennis en skills kan vinden die hij/zij nodig heeft. En maken we jouw buurt nog socialer en leuker!

De rol als ambassadeur is heel flexibel en kun je invullen zoals jij dat wil. Je bepaalt dus zelf hoeveel tijd je er aan wilt besteden! We sparren graag met jou om jouw invulling van het Konnektid-ambassadeurschap perfect bij jou te laten aansluiten.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op via [email protected].